Bestiarum #6

Bestiarum #6

Postoje partyji, a onda postoje i Partyji. Ono što je Torture Garden za London, to je Bestiarum za Zagreb! Najprovokativniji program urbane kulture Zagreba i u šestom će izdanju transformirati prostore tvorničkog kompleksa Jedinstvo u fetish/fantasy igralište.

U Pogon i Močvaru stižu međunarodni performeri, rasplesani posjetitelji koje ne možete vidjeti nigdje drugdje, kao i najveći hrvatski dungeon ikad! Oprez, ulaz na Bestiarum moguć je samo za punoljetne, te uz strogo poštivanje dresscodea! Fotografiranje najstrože zabranjeno.

Performerski tim šestog Bestiaruma stiže iz Austrije, a uključuje muzu famozne Conchite Wurst, drag ikonu Tamaru Mascaru, te zvijezdu bečke burleksne scene Kalinku Kalaschnikow. Duh i tijelo Ibize na plesni će podij donijeti Disco-caine go go fucker & friends, uz poticajne DJ playliste od jackin housea do electromange, od darkwavea do industriala. Pridružuju nam se Britanac Jon Frost, rezident najvećeg belgijskog fetish partyja Revelation, Japanac Sisen, rezident Tokyo Decadencea, kao i domaće gore vuk DJ End – Crvenkapice, čuvajte se!

Bestiarum će premijerno predstaviti provokativnu izložbu crteža portugalskog umjetnika Elagabala Aureliusa Keisera, pod nazivom „Kastracija Urana i njezine misterije“. U XXL dungeonu, najvećoj BDSM tamnici u regiji, na kojoj bi zavidjeli i sami inkvizitori, očekuju vas vaše all-time favorites, ali i nove interaktivne sprave koje samo čekaju odvažne igrače!

Na ovogodišnjem Bestiarum Catwalku za modnu nagradu borit će se fetiš kreacije Jelene Đanko, Ivone Gray, Marte Miljanić i Tajane Štasni, no to nije razlog da im pokušate ukrasti dio pažnje. Na Bestiarum se obavezno dolazi u najekstremnijim i najodvažnijim odjevnim kombinacijama – svoju inspiraciju potražite ovdje:

Animal // Body Art // Body Mod // Body Paint // Boudoir // Cosplay // Drag // Extreme // Fantasy // Fetish // Freak // Furry // Hyper-Glam // Latex // Lolita // Naked // PVC // School // SM // Spandex // Steam Punk // Surrealism

Bestiarum se odvija jednom godišnje! On je slavlje slobode identiteta! Otpustite kočnice, izrazite se hrabro i bez zadrške! Ovo je prostor u kojem se ne vode sulude rasprave o tome što je brak ili obitelj – budite dio Bestiarumove obitelji!