Boiler House vol.2

Boiler House vol.2

Nakon uspješne prve online sesije radionice glasa i vokalne ekspresije koje je vodila glazbenica Melita Lovričević i radionice suvremenog autorskog kazališta koje je vodila izvedbena umjetnica Irena Boćkai, Udruga Trećeprostor poziva vas na drugu sesiju edukativnog programa suvremenog autorskog kazališta.

Radionica je posvećena istraživanju koje prethodi produkciji hibridnog umjetničkog projekta autorice Irene Boćkai koja poziva sve zainteresirane pojedince bez obzira na prethodno iskustvo da se priključe tematskoj izvedbenoj radionici.

Koristeći se širokim spektrom izvedbenih tehnika i metoda, na radionici ćemo pokušati proniknuti u nevidljivi, skriveni svijet jednostaničnog organizma, amebe. Izvedbena radionica usmjerena je na prakse izvođenja zasnovane na tijelu te na zanimanju za ljudske i neljudske odnose te teorijska istraživanja u području bioetike i prirodnih znanosti.

Na radionici ćemo istraživati specifičan pokret u ameba, i tip kretanja koji se naziva ameboidno kretanje koje se smatra najprimitivnijim oblikom kretanja u životinja.

Radionica je besplatna, a prijave su obvezne zbog ograničenog broja mjesta na radionici. Pošaljite svoje ime, prezime i kontakt na treceprostor@gmail.com.