Jedinstvena vrtna zabava: Kulturpunktova kviz-o-rama

Jedinstvena vrtna zabava: Kulturpunktova kviz-o-rama

Sudjelujte u Kulturpunktovoj kviz-o-rami!

Nakon ciklusa feminističkih, filmskih, glazbenih i kazališno-izvedbenih kvizova, za proljetnu Kulturpunktovu kviz-o-ramu, u dvorištu Pogona Jedinstvo pod festivalskim šatorom Cirkorame, pripremili smo opušteno pop-kulturno izdanje. Pripremite se na raspon tema od vizualnih do glazbenih, igre asocijacija i audio segmente, a nemojte zaboraviti ni koji se koncert događa neposredno nakon Kviz-o-rame. Natječu se ekipe do pet članova. Dovoljno je da dođete pola sata prije početka kviza i prijavite se moderatorici. Kotizacije nema, a nagrade pobjednicima dijelimo u suradnji s partnerima.

Koautori i voditelji kviza i ovaj put su Lana Pukanić, suosnivačica, urednica i webmasterica feminističkih portala Muf i Krilo, te Vatroslav Miloš, dugogodišnji novinar i urednik portala Kulturpunkt.hr.

Portal Kulturpunkt.hr centralni je projekt udruge KURZIV - Platforme za pitanja kulture, medija i društva. Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva razvojem kritičkog i analitičkog diskursa u javnosti promiče kulturu i medije kao ključne faktore ravnopravnog društva te učvršćuje pozicije nezavisne kulturne scene i neprofitnih medija.

Radionica je dio Jedinstvene vrtne zabave, organizirane u sklopu projekta "Svi za Pogon - Pogon za sve!", sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.