OTKAZANO! Vesna Mačković: Zlatna medalja

OTKAZANO! Vesna Mačković: Zlatna medalja

Zbog osobnih razloga autorice, predstava "Zlatna medalja" se otkazuje. Isprike svima koji su već rezervirali karte, pridužite nam se na sljedećoj predstavi Vesne Mačković.

Performans tijela 'Zlatna medalja' u izazovu Vesne Mačković uz tehničku i trenersku podršku pažljivo odabrane ekipe postavlja nekoliko egzistencijalnih pitanja.

Vrednovanje „igara“ u konceptu „kruha i igara“ dovodi se u pitanje kada igre postanu nadri-igre, nad-igre i ne-igre. Kada igre postanu natjecanja, idolopoklonstvo i (samo)ubojstvo. Kada igre više nisu igre, ali nisu ni više od igara. One postaju sve manje i manje igre dok s vremenom potpuno ne nestanu iz same svoje definicije, a riječ „igre“ poprimi najraznija druga(čija) značenja. U ovom performansu bit će dodijeljeno preko nekoliko zlatnih medalja i pobjedničkih pehara. Na publici je da prosudi jesu li priznanja i nagrade korektno raspodijeljeni.

Cijelu svečanu dodjelu, kako i priliči, pratit će poticajna navijačka glazba benda Radost!

Predstavu najavljuje prigodni glazbeni video novonastale navijačke himne koju izvode Vesna Mačković i ‘Radost!’.

Soundtrack je dostupan online ovdje.

Autorica / izvedba: Vesna Mačković
Glazba: grupa Radost! (Branko Bogunović - gitara, vokal, Dimitrij Petrović - bubanj, perkusije, Dino Kraljeta - bas gitara, Goran Bogunović - gitara, prateći vokal)
Scenografija i rekviziti: Vesna Mačković
Izrada rekvizita: Ines Kolenko
Fotografija: Silvija Dogan
Video: Mladen Ergić snimanje, Vesna Mačković montaža
Najavni glazbeni video: Ana Opalić

foto: Ivan Marinkovićfoto: Ivan Marinkovićfoto: Ivan Marinkovićfoto: Silvija Doganfoto: Silvija Dogan