Zagrebački anarhistički sajam knjiga

Zagrebački anarhistički sajam knjiga

Šesnaesti po redu Zagrebački anarhistički sajam knjiga poslužit će kao platforma za upoznavanje, umrežavanje, distribuciju materijala i dijeljenju iskustava i znanja.

Sve informacije o Sajmu možete potražiti na web stranici sajma www.zagrebask.org (stranica je još u izradi).

Za prikladnu prehranu na sajmu pobrinuti će se anarhistički kolektiv Hrana, a ne oružje Zagreb, koji će svim sudionicima i posjetiteljima osigurati veganski obrok.

Kompletan program sajma je u izradi, a konačan program ovisi o uključivanju potencijalnih sudionika/ca. Objavit ćemo potpuni program kada nam se svi jave sa svojim prijedlozima. Okviran program sadržava distribuciju materijala tijekom oba dana trajanja sajma u zatvorenom prostoru, assembly, diskusije i radionice, antifa self-defense radionicu, neformalno druženje u subotu navečer te organiziran završni koncert u nedjelju navečer u klubu Močvara. O konačnom programu, vremeniku i svim lokacijama bit ćete naknadno obavješteni. Program će biti dostupan i na službenoj web stranici ovogodišnjeg sajma. (zagrebask.org).

U nastavku su načini na koje možete sudjelovati u sajmu:

  1. Distribucija materijala
    Materijali će biti dostupni za distribuciju tijekom oba dana sajma u zatvorenom prostoru.
  2. Diskusije služe da svi zajedno dijelimo mišljenja, iskustva, prijedloge i problematiziramo određenu temu. Neke od očekivanih tema su zaštita privatnosti na internetu, permakultura, anarho-queer teme, dnevno-političke teme i slično.
  3. Radionice
    Na radionicama možete prenositi znanja i vještine koje smatrate korisnima i bitnima. Radionice nisu tematski ograničene te čekamo prijedloge sudionika. Konačni vremenik bit će dostupan na našoj web stranici i društvenim mrežama kada obradimo sve pristigle prijedloge.
  4. Logistička podrška
    Dobrodošli ste pomoći u samom provođenju sajma. Možete pomoći s kuhanjem, postavljanjem štandova i pripremanjem prostora, čišćenjem, nošenjem stolova i stolica, raspremanjem, pomoću s tehnikom i slično. Nikakvo prethodno iskustvo nije potrebno, samo dobra volja!

Za sva pitanja, informacije, dogovore i prijedloge možete nam se obratiti na: anarchistfair@riseup.net

Povezani sadržaj