Participativna Pogonova sezona 2019.

Participativna Pogonova sezona 2019.

Poziv za dodjelu besplatnih termina i podršku javnim programima u 2019. godini.

U sklopu projekta „Svi za Pogon – Pogon za sve!“ sufinanciranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda te sukladno Uvjetima korištenja i rezervacije prostora u sklopu Participativne Pogonove sezone, Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da se najkasnije do 31. ožujka 2019. prijave za korištenje besplatnih termina i podršku javnim programima u Pogonu Jedinstvo u 2019. godini.

O pozivu

Participativna Pogonova sezona 2019. jedna je od glavnih aktivnosti koje Pogon provodi unutar projekta “Svi za Pogon - Pogon za sve!”. Ovom aktivnosti želimo, u suradnji s korisnicima Pogona, dodatno unaprijediti proces zajedničkog programiranja kulturnih i umjetničkih programa u Pogonu Jedinstvo, kako bismo krajnjim korisnicima (publici) ponudili još kvalitetniji sadržaj.

Što se može prijaviti?

Prijaviti se mogu javni programi iz područja suvremene umjetnosti i kulture (izložbe, predstave, performansi, projekcije, instalacije, koncerti).

Koje je vrijeme realizacije?

Participativna Pogonova sezona realizirat će se od rujna do prosinca 2019. godine, a prema Kalendaru raspoloživosti za navedeni period.

Koliko će programa dobiti podršku?

Ovim pozivom bit će podržano maksimalno 5 javnih programa.

Koji su uvjeti?

Predloženi programi moraju odgovarati zahtjevima ovog poziva te biti u skladu s Uvjetima korištenja i rezervacije prostora u sklopu Participativne Pogonove sezone te Posebnim uvjetima korištenja Pogona Jedinstvo.

Javni program za krajnje korisnike (publiku) mora biti besplatan.

Što je uključeno?

Odabrani programi mogu koristiti prostor i svu tehničku opremu. Za odabrane programe Pogon će osigurati dodatnu podršku u produkciji i promociji programa, u vrijednosti do 10.000,00 kuna po programu.

Kako prijaviti program?

Projekti se mogu prijaviti isključivo putem formulara ovdje. Ogledni primjerak prijavnice možete preuzeti ovdje. Krajnji rok za prijavu je 31. ožujka 2019. godine.

Zbog uvijek mogućih tehničkih poteškoća savjetujemo da ne čekate krajnji rok za prijavu.

Kako će se odabrati projekti?

Komisija za odabir programa će najkasnije 14 dana od roka za podnošenje prijava odabrati programe. Komisiju čine dvoje zaposlenika/-ice Pogona, jedna osoba iz koordinacije projekta “Svi za Pogon - Pogon za sve!” iz Saveza udruga Operacija Grad te članice SU Operacija Grad odabrane putem Poziva.

Rok za objavu rezultata ovoga Poziva je 15 dana od donošenja odluke o odabranim programima.

Za sve dodatne informacije obratite se na:
Matea Munitić Mihovilović
koordinatorica programskih aktivnosti
matea.mm@pogon.hr 

 

Povezani sadržaj