Saziv od 2010. do 2012.

TOMISLAV MEDAK, predsjednik savjeta

Multimedijalni institut, Zagreb, predsjednik Tomislav Medak je koordinator je teorijskog programa i izdavačkih aktivnosti u Multimedijalnom institutu. Zagovornik je slobodnog softvera i slobodne kulture. Voditelj je hrvatskog projekta lokalizacije Creative Commons licenci. Aktivist je inicijative Pravo na grad. Član je kazališne skupine BADco.

NIKOLA PANDURIĆ, zamjenik predjsednika Savjeta

Mreža mladih Hrvatske, Zagreb, predsjednik Nikola Pandurić diplomirani je magistar inženjer ekoinženjerstva. Do sada u slobodno vrijeme, a sada i puno radno vrijeme bavi se mladima i politikom za mlade na nacionalnoj i lokalnoj razini. Predsjednik je i udruge Kreativni Veznik Alternativnog Razvoja Kulture u Križevcima koja raspolaže prostorom za mlade i civilnu scenu Klub Kulture, gdje živi i radi.

ZVONIMIR DOBROVIĆ, član Savjeta

Domino, Zagreb, predsjednik Zvonimir Dobrović je završio novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Utemeljitelj i programski direktor festivala Queer Zagreb (od 2003.) i Perforacije (od 2009.) Urednik desetak knjiga. Završio razne programe usavršavanja u području kulturnog menadžmenta u inozemstvu. Stipendist brojnih fondacija i programa.

IVAN KRALJ, član Savjeta

Mala performerska scena, Zagreb, predsjednik Ivan Kralj ravnatelj je Festivala novog cirkusa, voditelj Cirkuskog informacijskog arhiva, organizator i selektor filmskog ciklusa Cirkuskih srijeda, voditelj društveno-edukacijskog projekta Circus Factory, organizator i suorganizator više domaćih i međunarodnih kulturnih skupova i projekata, te autor i izdavač. Po fakultetskoj vokaciji novinar, nakon dužeg staža u nagrađivanoj sferi istraživačkog novinarstva (Latinica, Feral Tribune…), danas piše za uglavnom kulturne nezavisne medije, uključujući svoje vlastite (web Kupus.net i kulturni časopis Kupusov list).

DEA VIDOVIĆ, članica Savjeta

KURZIV – Platforma za pitanja kulture, medija i društva, Zagreb, predsjednica Dea Vidović završila je studij komparativne književnosti i indologije na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagreba. Trenutno radi kao glavna urednica i voditeljica portala Kulturpunkt.hr. U deset godina profesionalnog angažmana radila je kao novinarka i urednica te organizatorica mnogobrojnih kulturno-umjetničkih projekata, uglavnom u polju nezavisne kulture.