Upogoni svoj tjedan u 60 minuta - Pogonovi susreti s Tamarom Curić

Upogoni svoj tjedan u 60 minuta - Pogonovi susreti s Tamarom Curić

Nakon neočekivano teške godine i dok u limbu čekamo da se situacija razvije, odlučili smo probuditi snagu i motivaciju za sve buduće izazove! U suradnji s plesnom umjetnicom Tamarom Curić Pogon organizira plesne susrete kreativne vrste u prostoru velikog dvorišta iza Jedinstva.

Susreti se baziraju na praksama kreativne komunikacije, metode čiji je glavni cilj autentična i slobodna komunikacija sa samim sobom, kao i s okolinom. Ona se naslanja na umjetničke prakse i metode koje se primjenjuju u suvremenoplesnim umjetničkim kreativnim procesima. Riječ je o jednostavnim, zabavnim tjelesnim igrama, zadacima i vođenim vježbama za neplesače. Naravno, plesači su dobrodošli, no prethodno znanje nije potrebno.

Radionice će se održavati jednom tjedno, svake srijede u 16.30 sati u prostoru velikog dvorišta iza Pogona Jedinstvo. U slučaju lošeg vremena radionice se otkazuju ili se ovisno o mogućnostima i epidemiološkim mjerama prebacuju u prostor Pogona Jedinstvo, o čemu će prijavljeni sudionici biti obaviješteni.

Broj sudionika u dvorištu ograničen je na 15.

Jedino što vam je potrebno za sudjelovanje su tenisice i odjeća u kojoj vam je udobno kretati se!

Sve radionice su besplatne uz obaveznu prethodnu prijavu za pojedinačne termine putem ovog obrasca.

Tamara Curić je profesionalna plesačica, koreografkinja, pedagoginja i aktivna članica nezavisne kulturne scene. Organizatorica je različitih akcija i projekata vezanih za razvoj suvremenog plesa i plesno stvaralaštvo. Fokus njezinog rada je na integraciji plesa u svakodnevni život kroz edukaciju, plesa kao alata za uspostavljanje otvorenog, svjesnog i kreativnog društva.


Ovo je prilika da se rasteretimo, budemo poletni i kreativni, osjetimo i osvijestimo potrebe svog srca i uživamo punim plućima u svakom danu. Nadamo se da ćete nam se pridružiti, vidimo se u Jedinstvu!

 

Molimo korisnike i posjetitelje da se pridržavaju epidemioloških mjera - dezinficiraju ruke, drže fizički razmak i obvezno nose maske u prostorima Jedinstva i oko njih onda kada fizički razmak nije moguć. Ukoliko imate respiratorne probleme ili povišenu tjelesnu temperaturu, molimo vas za posebnu pažnju prema drugima te da nam se na programu pridružite kada oni prođu! Zdravlje nam je uz umjetnost i kulturu na prvom mjestu, pa vas molimo da pazite na sebe i druge te najljepše zahvaljujemo!