Horror House Project: Salto Mortale

Horror House Project: Salto Mortale

“Salto Mortale” prvi je dio trilogije nazvane Horror House Project koji kroz tri cjeline progovara o cirkuskom umjetniku.

Nitko tko zaista ne voli cirkus ne može raditi u cirkusu. Umjetnost cirkusa je borba čovjeka i gravitacije. Uz svu ljubav i posvećenost ovoj umjetnosti puno je faktora koji mogu utjecati na to da užitak preraste u stravu i užas. To nije česta pojava ali je sveprisutna – na svakom treningu, probi i izvedbi, pa tako Horror House Project pokušava publici dočarati niz situacija iz kojih se kroz kolažne tekstualne formate, audio i video efekte i vertikalne koreografije prikazuju rubne situacije rada cirkuskih umjetnika. Predstava je postavljena za sedam gledatelja/ica.

Molimo vas da vaša mjesta rezervirate do 4.3. 2020. putem e-maila cirkorama@gmail.com, pošto je broj gledatelja/ica ograničen.
Predstava je namijenjena osobama iznad 12 godina.

Autorski tim : Jadranka Žinić Mijatović i Nikola Mijatović.

Izvode: Petra Bokić, Jadranka Žinić Mijatović, Nikola Mijatović Bangavi
Svjetlo / Zvuk: Jasmin Dasović
Majstor za mobilne kućice: Damien Daille ViVi
Dekorativna scenografija: Jelena Đanko
Ilustracija / Animacija / Oslikavanje objekta: Marin Remić
Majstor varioc: Maxime Weinmann
Video kolaž: Josip Visković
Glazbeni kolaž: Igor Ivanković
Grafički dizajn: Ruta

Horror House Project su podržali: Zaklada Kultura nova, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Ured za kulturu Grada Zagreba, Pogon – zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade kroz program Pogonator – inkubator suvremenog plesa i kazališta 2020.

Povezani sadržaj