Oprema (Tech Rider)

Pogon raspolaže opremom koja pokriva široki spektar produkcijskih zahtjeva. Oprema je namijenjena korištenju isključivo u prostorima Pogona. U velikoj dvorani trajno je postavljeno 25 reflektora na 5 paralelnih truss cugova koji se nalaze na motornim dizalicama i kontroliraju s upravljačkom konzolom. Sva oprema uredno je uskladištena, a dvorana se preuzima prazna, što prostor čini multifunkcionalnim i pruža veliku produkcijsku slobodu. Opremu mogu koristiti isključivo iskusni tehničari.

Za detaljan popis opreme i specifikacije provjerite Tech Rider.

Konstrukcije

Za montažu opreme koju je potrebno postaviti na visinu, npr. rasvjeta, projekcijska platna ili umjetnički radovi koriste se aluminijske (truss) konstrukcije obješene na noseće motore. Motori omogućuju brzo postavljanje opreme i podešavanje rasvjete. Pogon ima 10 motora nosivosti 500 kg i 82 metra truss konstrukcija sa 6 kutnih elemenata za spajanje različitih oblika konstrukcije.

Rasvjeta

Pogon raspolaže kazališnom rasvjetom ekvivalentnom srednje velikom kazalištu, a koja se sastoji od 22 PC reflektora i 6 profilnih reflektora, uz dodatak 12 koncertnih PAR 64 reflektora, te light pultom i 32 kanalnim dimmerom za kontrolu rasvjetnih tijela. Uz standardu rasvjetu korisnicima je na raspolaganj i LED rasvjeta.

Razglas

Razglas kojim raspolaže Centar dostatan je za izvedbu predstava, konferencija i reprodukciju zvuka, međutim nije dostatan za veće i zahtjevnije glazbene nastupe. Sastoji se od 8 aktivnih zvučnika, jednog subwoofera te audio miksera sa popratnom kablažom. 

Video

Korisnicima su na raspolaganju 4 video projektora i 3 lcd televizije.

Kazalište

Ostala kazališna oprema uključuje crne stolice ICE300 250 kom i pozornicu dimenzija 6 x 4 m