Pogonov tim

Pogonov tim broji sedam članova, od kojih je pet zaposleno na puno radno vrijeme, a dvoje na nepuno radno vrijeme.

Janja Sesar

ravnateljica

janja.sesar@pogon.hr
01 4682 463

Janja Sesar ravnateljica je Pogona od 2017. godine. Diplomirala je hrvatski i njemački jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te završila poslijediplomski studij menadžmenta u kulturi i medijima na Freie Universitätu u Berlinu. Radila je kao koordinatorica Saveza udruga Operacija Grad te kao urednica i menadžerica internetskog portala za nezavisnu kulturu, suvremenu umjetnost i civilno društvo Kulturpunkt.hr. Posljednjih petnaest godina sudjelovala je u organizaciji različitih kulturnih projekata u Hrvatskoj i u inozemstvu, među kojima i u organizaciji predstavljanja i izložbe Nove tendencije u Zentrum für Kunst und Medientechnologie u Karlsruheu. Sudjelovala je kao sudionik i moderator na različitim konferencijama, seminarima i radionicama te je više puta bila stipendistica njemačke službe za akademsku razmjenu (DAAD). 2014. pozvana je na sudjelovanje u International Visitors Leadership Programme Ministarstva vanjskih poslova SAD-a i na Cultural Diplomacy Platform, koja je održana na Malti 2016. Voli filmove, putovanja i učiti strane jezike.

Sonja Soldo

viša stručna suradnica za kulturne programe i međunarodnu suradnju

sonja.soldo@pogon.hr
091 575 1282

Sonja Soldo radi u Pogonu kao koordinatorica programa od 2009. do 2015., a od 2016. na mjestu više stručne suradnice za kulturne programe i međunarodnu suradnju. Između ostalog, vodi i program razmjene umjetnika s Akademie Schloss Solitude. Od 2004. godine vodi razne projekte i programe u području nezavisne kulture. Od 2004. do 2012. u udruzi [BLOK] radi na projektima iz područja umjetnosti u javnom prostoru. Bila je suvoditeljica UrbanFestivala od 2006. do 2009. Radila je kao koordinatorica umjetničkog programa manifestacija Operacija:Grad 2005. i 2008., nastalih u suradnji organizacija zagrebačke nezavisne kulturne scene.

Graciella Bokor

voditeljica financijskih i administrativnih poslova

graziella.bokor@pogon.hr
091 468 2465

Graciella Bokor diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Turizam. Desetak godina radila je u turizmu na poslovima prodaje te kao voditeljica turističke agencije. Od 2006. radi na poslovima računovodstva i financija u profitnom i neprofitnom računovodstvu. U Pogonu je zaposlena od 2016. godine na poslovima voditeljice financija i administracije. U slobodno se vrijeme sa svojom malom obitelji bavi plesom, trčanjem i skijanjem.

Marijana Rimanić

voditeljica komunikacije i marketinga

marijana.rimanic@pogon.hr
095 872 3563

Marijana Rimanić diplomirala je povijest umjetnosti i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U Pogonu radi od 2011. godine, najprije kao koordinatorica programa, a kasnije kao voditeljica komunikacije i marketinga. Nakon završetka studija radila je na HRT-u kao novinarka u emisiji "Transfer", a nakon toga u udruzi [BLOK] kao kokustosica UrbanFestivala. Do 2019. radila je u Multimedijalnom institutu kao voditeljica kulturnog i društvenog centra MaMa. U slobodno vrijeme mašta o farmi kašmir koza.

Matea Munitić Mihovilović

voditeljica-koordinatorica programskih aktivnosti

matea.mm@pogon.hr
091 468 2464

Matea Munitić Mihovilović diplomirala je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Splitu. U Pogonu radi od 2014. godine, najprije kao koordinatorica programskih aktivnosti u sklopu programa stručnog usavršavanja, a od 2016. kao voditeljica-koordinatorica programskih aktivnosti. U slobodno vrijeme trči polumaratone.

Anja Pletikosa

Suradnica za komunikaciju

anja.pletikosa@pogon.hr
091 762 4226

Anja Pletikosa diplomirala je komparativnu književnost i kroatistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te završila MA Performing Arts Studies, smjer dramaturgije, na frankfurtskom Goethe Uniju. Od 2014. djeluje kao radnica u kulturi i surađuje s brojnim udrugama i organizacijama kao urednica, lektorica, producentica i suradnica za komunikaciju. Kao dramaturginja radila je na 15-ak cjelovečernjih predstava, a kao pedagoginja na umjetničkim radionicama za djecu, mlade i odrasle. Trenutno se aktivno bavi autorskim dramskim pismom i razvojem scenarija za animirani film. Tečno govori njemački i engleski, a talijanski će uskoro govoriti tečno. U slobodno vrijeme bavi se jogom i voli pse, prijatelje i putovanja. S Pogonom surađuje od 2019.

Lucia Janječić

tajnica - administrativna referentica

tajnistvo@pogon.hr
01 468 2463

Lucia Janječić diplomirala je Javnu upravu na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Njen prvi posao je upravo onaj u Pogonu, na mjestu Tajnice/administrativne referentice.

U slobodno vrijeme voli vježbati u teretani, čitati, a obožava šetnje kada može upijati zrake sunca. U pogonu je i kad nije u Pogonu.