Radionica intimnosti: mašta, želja, granice

Radionica intimnosti: mašta, želja, granice

Ovaj edukativni interaktivni program osmišljen je kako bi poboljšao vaše razumijevanje intimnosti te potaknuo strast i dublju povezanost u vama samima i s vašim partnerom.

Moć mašte u seksu često je podcijenjena, a na ovoj je radionici želimo upoznati, istražiti te naposljetku – učiniti svojom prijateljicom.

Je li u redu maštati o drugoj osobi iako smo u (dobroj) vezi? Smijemo li maštati o nekome tko nije naš partner? Što ako maštamo o zabranjenom voću, o starijim partnerima i partnericama, o autoritetima, o ljudima s kojima smo povezani na vrlo neseksualne načine? Gdje je granica mašte i uopće – gdje je granica u seksu? Za neke je ljude ona čvrsta i neprobojna, za druge je pak fluidna i nestalna.

Što je sa željom, odakle ona dolazi, zašto je neki imaju više, a neki manje? Kamo želja nestaje i kako je probuditi? Možemo li njome upravljati, znamo li je kontrolirati? I na kraju, ali možda i najvažnije, zašto je važno postaviti granice u svojim odnosima i u seksualnom užitku i što time dobivamo za sebe?

Ova interaktivna i inkluzivna radionica istražuje mnogostrane aspekte intimnosti i to pod vodstvom stručnjaka/inja iz Centra za psihoterapiju i savjetovanje koji/e osim stručnosti osiguravaju i prostor za siguran razgovor o seksualnosti.

Otvorite se novim iskustvima i poradite na svojem seksualnom zdravlju.

Ulaz na program je besplatan. Dobrodošli su osobe koje su single, u paru te svi ostale kombinacije. Broj prijava je ograničen.

Voditelji: Lana Hristov, Paula Zore, Feđa Hudina

Povezani sadržaj