Radionica vrtlarenja u Interkulturnom društvenom vrtu

Radionica vrtlarenja u Interkulturnom društvenom vrtu

VAŽNO: Vrijeme održavanja radionice pomaknuto je sa 16 sati na 11 sati zbog nestabilne vremenske prognoze. Preporučamo da na radionicu za svaki slučaj uzmete kabanicu i/ili kišobran!

Pridružite se proljetnoj radionici urbanog vrtlarenja u Interkulturnom društvenom vrtu u dvorištu Jedinstva! Vrt u povišenim drvenim gredicama je već u svojoj četvrtoj sezoni, a na radionici ćemo pripremiti gredice za sadnju, te posijati i posaditi razno povrće i začinsko bilje.

Bez obzira jeste li totalni vrtlarski početnici ili ste možda već iskusni vrtlari i vrtlarice, dobro nam je došao i vaš par ruku! Radionica je također odlična prilika za upoznavanje sa sustavom sadnje u povišenim gredicama koji je primjenjiv čak na lošem zemljištu u gradskim uvjetima.

Radionica je besplatna i otvorena svima, a prikladna je i za osobe s teškoćama pri saginjanju. Na radionicu se možete prijaviti putem ovog obrasca.

Ako ih imate, ponesite vlastite vrtne rukavice i malu ručnu lopaticu (nije obavezno).

Radionicu vodi GordanaDragičević, dugogodišnja permakulturna aktivistica i edukatorica. Sudjelovala je u pokretanju nekoliko inicijativa urbanog vrtlarenja, mentorira građanske inicijative u zajednici, te održava tečajeve i radionice iz tema praktične održivosti.